Durrdefekt okozott halálos balesetet az autóúton

Megosztás

Döbbenetes balszerencse. Egy kamion defektet kapott viszonylag nagy sebességnél, a sofőr emiatt próbálta menteni a menthetőt és erős fékezésbe kezdett. Emiatt viszont a mögötte érkező személyautó belerohant és hárman is életüket vesztették, köztük egy gyermek.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint az M86-os  autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023. június 19-én 8 óra 10 perc körül egy lengyel honosságú tehergépkocsi. A tehergépjármű mögött haladó, szintén lengyel honosságú személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények miatt – a teherautóba hátulról belehajtott.

A balesetben a személygépjárműben tartózkodó férfi, illetve nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban egy másik gyermek pedig súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere szállítja kórházba.

A helyszín közelében teljes útlezárás volt érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyt. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Frissítés:

Kiderült, hogy a baleset előtt a lengyel kamion durrdefektet kapott és fékezésbe kezdett.

A kamion mögött haladt egy Opel típusú, szintén lengyel rendszámú személygépkocsi, amely a hirtelen fékező kamionba hajtott. A balesetben egy 31 éves férfi, egy 29 éves nő, valamint egy 4 éves gyerek halt meg. (Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek